Boeklancering ‘Plassen zijn om in te spetteren’

Op 15 september 2017 is de lancering van Plassen zijn om in te spetteren: spelend werken aan je creativiteit, het boek dat ik samen met Ria Roelands schreef.

Spring in je creativiteit! – Kinderen gebruiken hun creativiteit van nature. Bij volwassenen verdwijnt creativiteit vaak naar de achtergrond. De oplossing: start met eenvoudige oefeningen om weer ideeën te krijgen en te uiten.

Plassen zijn om in te spetteren bevat de inspirerende ervaringen van twee coaches met het naar boven brengen van de creativiteit van hun klanten. Ze gebruikten daarbij The Artist’s Way, een internationaal bewezen methode van Julia Cameron, die miljoenen mensen wereldwijd geholpen heeft hun creativiteit te (her)ontdekken.

Het is een speelse methode, die creativiteit verbindt met het dagelijkse leven. Het resultaat is dat je mild en motiverend wordt tegenover jezelf. Je wordt je eigen coach, die zorgt dat je weer in je eigen scheppingskracht gaat geloven – en gaat spetteren!

Plassen zijn om in te spetteren: spelend werken aan je creativiteit (ISBN 9789462470781) isvanaf september 2017 verkrijgbaar bij o.a. BestelMijnBoek, Bol.com, Managementboek en de reguliere boekhandels.